miércoles, noviembre 14, 2007

Al dia

A vore, per on comence? Que al final lo de Somalia res, que ara és a Afganistan, no es sap quan, pero és. Ja vorem.

Que en un temps, espere que poc, aniré a viure a Torrefiel. Si heu de tirar alguna rentadora, nevera o similar, no ho feu. També accepten tota classe de útils de cuina, sofàs i demés material decoratiu...

També estem fent un curt, en realitat són dos, pero qué dos! Un per a l'Inquiet d'aquest any, i l'altre, per al de 2008 si ens dona temps ( q ho dubte).

Per aborriment ( ho jure), m'he llegit un llibre " de sexe" que em va dedicar Nuria Roca ( me'l va firmar, no es que l'escriguera perqué quedara contenta la nit que vam passar junts ( que encara està per arribar..)), i aixó, que si teniu algún dubte pregunteu, i a elles pues aixó, que també resolc dubtes de forma pràctica... ( que gracia tinc..)


8 comentarios:

Ivan Navarro dijo...

Ratoliiiiiin !!!

Ens vorem a l'inquiet, no ? Picassent sempre ens porta bons recooooords !!!

Una abraçada Momo !!

Dano dijo...

Home que si ens vorem! pense passar-me alli els dies!!

Anónimo dijo...

Jajajajajaaj!!! Lo la Núria, KINA TELA!!!, jajajaja... mira, jo tb stik fent rekolecta d'utensilis varis pel pis:he akonseguit la nevera, dos sofas i una tauleta escriptori... Oleee!!! Suma y sigue... si necessiteu aktores pel kurt, jo me proklamo l'aktora sekundaria May!

Cu!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Dano dijo...

Lo lamento señor de Portugal o Brasil, pero no acepto comentarios publicitarios en mi blog personal, a no ser que me repercutan una cantidad tan desmesurada de dinero que pueda despreocuparme de él toda mi vida.. Esperando su comprensión, suprimo su comentario.

NEre dijo...

uops! espere que no borres este comentari:

"INQUIET!! del 22 novembre a l'1 desembre!!"

jajaja... MUAS!
Per cert, tinc per a donar-vos: una taula de dibuix, uns 24 gots, uns somiers de llit de 90 (ho sent), un inodoro, una pila i un bidé...ale.

Dano dijo...

Eixe no el borre ni se'm ocurreix!

Necessitariem també nevera i demés, ehm.. per si de cas..

rvd! dijo...

perdona q no te escriba en catalan pero es q podria ser bastante curioso como quedaria pese a q hablando me defiendo bastante xD

acabo de leer un comentario tuio en un video de la antartida y q sueñas o desearias algun dia ir... Tan solo queria decirte q si de verdad quieres ir empieces a hacer algo para conseguirlo. hace 3 años decidi que queria vivir en asia y tras centrar todos mis esfuerzos en ello aqui estoy en shanghai viviendo mi sueño.

seguro q hay alguna manera de ir a la antartida aunq sea solo un par de semannitas! yo tras ver el video ya me he marcado 5 años como maximo para ir alli :)

salu2!